Paypal, iDeal, Visa i więcej!
Zwykle wysyłane w ciągu 24-48 godzin
14-dniowa polityka zwrotów
Odkryj potencjał swojej skóry dzięki naszemu innowacyjnemu urządzeniu Facial Beauty Device , starannie zaprojektowanemu, aby ulepszyć Twoją rutynę pielęgnacji skóry. To wielofunkcyjne urządzenie łączy moc mikroprądu EMS, wibracji, ciepłego masażu i terapeutycznej terapii światłem, aby zapewnić zauważalne rezultaty w głębokim oczyszczaniu, odmładzaniu i liftingu twarzy.
Najważniejsze cechy:
Mikroprądy EMS (jony galwaniczne): Technologia ta wykorzystuje łagodne prądy impulsowe, które przyciągają i zmiękczają tłuszcz i brud, skutecznie usuwając zanieczyszczenia ze skóry, zapewniając odświeżoną i promienną cerę.
Technologia wibracji: Urządzenie wykorzystuje fizyczny ruch wibracyjny, który stymuluje skórę, przyspiesza metabolizm komórkowy i poprawia elastyczność, przyczyniając się do jędrniejszego, bardziej młodzieńczego wyglądu.
Funkcja ciepłego masażu: Delikatne ciepło wspomaga wchłanianie ulubionych produktów do pielęgnacji skóry, dzięki czemu skóra pozostaje elastyczna i miękka, a jej ogólna struktura ulega poprawie.
Terapia światłem czerwonym (640 nm-650 nm): To głęboko wnikające czerwone światło poprawia krążenie krwi, zmniejszając zmarszczki, napinając skórę i stymulując produkcję nowych komórek skóry, co zapewnia jej odmłodzony blask.
Terapia światłem niebieskim (415 nm): Znane ze swoich szybkich efektów przeciwzapalnych, niebieskie światło pomaga zmniejszyć produkcję sebum, skutecznie zwalczając bakterie wywołujące trądzik i poprawiając wygląd tłustej skóry, zapewniając jej czystszą cerę.
Terapia światłem pomarańczowym (600 nm): Ta długość fali działa głęboko w skórze (1-2 mm), wspomagając metabolizm naskórka, co skutkuje jaśniejszą, bardziej równomierną skórą.
Przeżyj idealne połączenie nauki i piękna dzięki naszemu zaawansowanemu urządzeniu do pielęgnacji twarzy. Idealne dla każdego rodzaju skóry, to urządzenie jest kluczem do uzyskania zdrowszej, zrewitalizowanej cery, a jednocześnie pozwala cieszyć się doświadczeniem niczym ze spa w zaciszu własnego domu. Zmień swoją rutynę pielęgnacji skóry już dziś!